06-12-06

fazantborstfilet met pepersaus

Wat nodig?

            -4 fazantborstfilets

            -rozepeperballetjes(gedroogde)

            -olijflolie

            -glas witte wijn

            -roze peperballetjes(zachte)

            -3dl room

 

Hoe?

De filets inwrijven met de geplette peperballetjes(gedroogde) en marineren voor 24 uur in olijfolie.

De filets bakken in de marinade en in beste boter,kruiden met peper en zout.

De bruingebakken filets uit de pan nemen en in afgedekte schotel in de oven warmhouden.

Grotendeels het vet uit de pan gieten,de wijn en de zachte pepers toevoegen,dit voor de helft laten inkoken.

De room toevoegen,kruiden met peper en zout en voor de helft laten inkoken.

De filets toevoegen.

20:34 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (0) | Tags: gevogelte |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.