06-12-06

gevulde champignons

Wat nodig?

            -champignons

            -2 teentjes knoflook

            -1eetl honing

            -1eetl mosterd

            -2cl witte wijnazijn

            -6eetl olie

            -2eetl slasaus

            -handvol ruccola

            -1/2 paprika

            -75gr parmezan

 

Hoe?

Draai de steeltjes uit de champignons.

Bak de hoedjes in 2eetl olie,breng op smaak met peper en zout.

Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen.

Bak de steeltjes in de resterende vetstof,en laat afkoelen.

Pel de knoflook en hak hem fijn,voeg er de honing,mosterd,witte wijnazijn,4eetl olie en de slasaus erbij.

De fijngesneden paprika meng je met ruccola,de gebakken steeltjes en de mayonaise.

Vul de champignons op en strooi er wat parmezan op.

Tip: de paprika kan je vervangen door gebakken pancetta(italiaans spek)

20:23 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (0) | Tags: aperitiefhapje |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.