06-12-06

visfilet a la mexicana

Wat nodig?

            -2 uien

            -chilipoeder

            -curypoeder

            -handvol koriander

            -zeste van limoen of citroen

            -sap van ½ citroen

            -3 cm gember(fijngesneden)

            -2 teentjes knoflook

            -5 ontpitte en ontvelde tomaten

            -2 visfilets(zalm,kabeljauw,…)

 

Hoe?

De uien stoven,chilipoeder,currypoeder,koriander,zout de zeste,gember en fijngesneden knoflook toevoegen

Dit laten bakken; de tomaten, het citroensap en weinig water toevoegen.

Alles in een vuurvaste schotel overscheppen en daarop de gekruide filets(peper en zout)leggen.Dit alles vergieten met de wijn.

In de oven voor 20 minuten op 180graden

20:46 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (1) | Tags: visgerecht |  Facebook |

Commentaren

Vraagje jouw gerechten voor hoeveel personen word dit berekend want dit word er niet bij vermeld?

Gepost door: Angelique | 06-12-06

De commentaren zijn gesloten.