07-12-06

zalmtartaar met asperges en balsamico

 

zalm1

 

Wat nodig?

            -2tl graanmosterd

            -2tl olijfolie

            -1tl balsamico

            -350gr verse zalm

            -1eetl dragonmosterd

            -2tl room

            -16 asperges

 

Hoe?

Maak een marinade van de graanmosterd, olijfolie en de balsamico.

Vermeng dit met de fijngesneden zalm en plaats voor 1 uur in de frigo.

Maak een sausje van de dragonmosterd,wat olijfolie en de room.

Strijk dit mengsel met een penseel op het midden van een gekoeld bord.

Vul in een ring de zalmmengeling.

Zet in de frigo.

Stoom of kook de gekuiste asperges.

Schik uw asperges op het bord en werk af met een paar druppels balsamicosiroop

20:35 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (2) | Tags: voorgerecht |  Facebook |

Commentaren

Heel mooi gepresenteerd

Gepost door: martine | 09-12-06

??????

Gepost door: niii | 02-02-09

De commentaren zijn gesloten.