08-12-06

St-jacobsnootjes met waterkersroom

Wat nodig?

            -12 st-jacobsnootjes(3 pp)

            -3 bosjes waterkers

            -20cl visfumet

            -10cl witte wijn

            -20cl room

           

Hoe?

Blancheer de waterkers voor 10seconden.

Laat ze schrikken in koud water en laat uitlekken.

Laat de visfumet en de witte wijn tot de helft inkoken.

Doe er de room bij en laat inkoken tot sausdikte.

Doe de waterkers erbij en pureer met de staafmixer,voeg peper en zout toe.

Bak de met peper en zout gekruide nootjes kort aan beide kanten.

Dresseer de saus op het bord en leg er de nootjes op.

 

Tip: kan ook met scampi

17:17 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (5) | Tags: voorgerecht |  Facebook |

Commentaren

*** ja , dat zou ik wel lusten !
ga ik eens proberen
doe zo verder met je blogje !
lieve groetjes

Gepost door: carine | 09-12-06

mmm dat ga ik ook eens proberen .Ziet er lekker uit

Gepost door: Angelique | 09-12-06

niet stoppen he is heel interessant , groetjes

Gepost door: martine | 09-12-06

amaai! Wat kan jij de mensen doen watertanden zeg!
Ik denk dat ik ook eens zo'n avondje wil meemaken zoals Bientje
een leuke zondag nog!
veel liefs a3eindje

Gepost door: a3eindje | 10-12-06

pittig en knapperig voorgerechtje,ik pas het toe met lght room

Gepost door: olinda | 11-03-07

De commentaren zijn gesloten.