11-12-06

zalm met mozarella

Wat nodig?

            -potje zongedroogde tomaten op olie(delhaize)

            -2 handenvol koriander

            -1 bolletje mozarella

            -2 tomaten

            -2 zalmfilets

 

Hoe?

De zongedroogde tomaten met de olie in een potje gieten.

Daar voeg je de fijngesnipperde koriander toe en 3 eetl olijfolie,kruiden met peper en zout;

Dit geheel warm je op.

Bak de met peper en zout gekruide zalm aan beide kanten.

Leg de zalm in een vuurvaste antibakplateau.

Lepel over de zalm de zongedroogde tomaten.Daarop leg je plakjes tomaat en mozarella,kruiden met peper en zout.

Lepel er nog wat olie over van de zongedroogde tomaten.

Zet dit onder de grill.

14:10 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (0) | Tags: visgerecht |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.