14-12-06

kipsaté

Wat nodig?

            -1 dubbele kipfilet

            -spaghettikruiden

            -8 sneden gerookt spek

            -4 champignons

            -1 ui

            -4 satéstokjes

           

Hoe?

De kipfilet versnijden zodat je 8 reepjes bekomt.

Op ieder reepje strooi je spaghettikruiden.

Daarop leg je een snede gerookt spek.

Draai de filet op en spies hem op een satéstokje.

Op iedere satéstokje steek je 2 opgedraaide filets, 2 champignons en wat ui.

De saté’s bak je in boter, je kruid met peper en zout(eventueel ook wat currypoeder)

08:23 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (2) | Tags: gevogelte |  Facebook |

Commentaren

mmmmmmmmmmm! Wat ga ik dat hier missen morgen als ik op de boot zit en in de auto op weg naar België! Ik hoop dat als ik bij mijn ouders kom, ik direkt hun computer in kan palmen om verder te komen genieten van je gerechtjes
heel veel liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 14-12-06

een goeie tip om in de heerlijke zomerdagen op ons terras, met een lekker, glaasje wite wijn, te smullen...
heb het al geprobeerd(kon niet wachten)

Gepost door: olinda | 11-03-07

De commentaren zijn gesloten.