15-12-06

pikant rundsvlees

Wat nodig?

            -600g rundsvlees(liefst lapjes)

            -2 uien

            -zeste van 1 sinaasappel

            -1 teentje look

            -gember(3cm fijn gesneden)

            -1dl goentenbouillon

            -5 cl sojasaus

            -5 cl sherry

            -50 g sinaasappeljam

            -1/2 pili-pili

 

Hoe?

 

Braad in wat olie de fijngesneden uien.

Bak het rundsvlees erbij.(kruiden met peper en zout)

Voeg daarbij de zeste, de look en de gember.

Meng in een kom 1eetl maizena,de groentenbouillon,de sojasaus,de sherry de jam en de pili-pili.

Giet de saus bij het vlees en laat nog 1 minuut opwarmen.

08:11 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hoofdgerecht |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.