25-01-07

hartig gevulde flensjes

 

flensjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat nodig?

            -600 gr gemengd gehakt

            -8 hartige flensjes(zonder suiker)

            -2 sjalotten fijngesnipperd

            -4 eetl gehakte kruiden(rozemarijn, peterselie, kervel)

            -1 dl gevogeltefond

            -bloem

            -50 gr parmezan

           

Hoe?

Fruit de sjalotjes in olie.Voeg er het gehakt bij en laat het rul bakken.

Voeg er de kruiden bij.

Strooi er de bloem over en roer goed, giet er tevens de fond bij.

Roer voortdurend en laat op een zacht vuur indikken.

Op smaak brengen met peper en zout.

Verwarm de flensjes in een koekenpan in olie.

Verdeel het gehaktmengsel over de flensjes.

Rol ze op of vouw ze dubbelen leg in een ovenschaal.

Bestrooi ze met de kaas.

Zet een paar minuten onder de hete grill.

07:52 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (3) | Tags: vleesgerecht |  Facebook |

Commentaren

Ik kom je een fijne donderdag toewensen.

Gepost door: Angélique | 25-01-07

*** Het is hier heel mooi en erg lekker geworden zeg! Heb al je tartaar gemaakt en je cocktails en het was goed gelukt! Moest wel even lachen bij je tatziki, ik dacht serieus waar dat er een slak opzat op de tatziki op de foto! Maar het zal een olijf ofzo geweest zijn, haha!
Liefs en groetjs,
Inge

Gepost door: inge | 25-01-07

Zonder grof geschut... ging het denk ik niet! :-)))
Oeiiii...moet hier eens bij gaan lezen! Ik zie nu meteen al allemaal lekkere dingen staan! :-)))
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 25-01-07

De commentaren zijn gesloten.