26-01-07

kaascake met port

Wat nodig?

            -125gr boter (in blokjes)

            -100 gr geraspte oude kaas

            -125 gr bloem

            -zout (een mespunt)

            -3 eieren

            -25 gr rozijnen, geweld in port

 

Hoe?

Verwarm je oven voor op 165 graden.

Vet de cakevorm dun in met boter.

Wrijf de boter met de kaas, de bloem en het zout kruimig.

Klop de eieren tot een schuimige massa en spatel door het botermengsel.

Schep de (uitgelekte) rozijnen erdoor.

Doe het beslag in de vorm, verdeel het gelijkmatig en bak de cake in de oven voor +/- 45 minuten.

 

Lekker met een glaasje port erbij.

08:10 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (4) | Tags: hartig hapje |  Facebook |

Commentaren

hoi Ik kom je een fijn weekend toewensen.
Hopelijk blijft het droog en niet te koud.
Geniet er met volle teugen van.
Groetjes Angélique

Gepost door: Angélique | 26-01-07

Ziet... er heel lekker uit.Groetjes en een fijn weekend verder

Gepost door: curly | 27-01-07

Ooh, je bent net de 3000 gepasseerd zie ik, bij mij zou het voor vandaag kunnen zijn als ik er genoeg op de been krijg die komen kijken wat ik bijeengestoofd heb voor vandaag !! Ben vanalles van plan...fijn weekend !!

Gepost door: jientje | 28-01-07

chinees gerechtje Hoi Easycookertje

het chinees gerechtje lijkt me wel wat ... de kaasvcake met port lijkt me nu niet echt interessant

Fijn weekend
Patsy

Gepost door: patsy | 28-01-07

De commentaren zijn gesloten.