04-02-07

tartiflette

 

tartiflette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat nodig?

            -1 kg stevige, bijna gaar gekookte aardappelen,in schijfjes

            -1 reblochon fermier(te verkrijgen bij je kaasboer)

            -200 gr gerookt spek, uitgebakken

            -1 eetl room

            -bieslook

 

Hoe?

Leg de helft van de aardappelschijfjes met de helft van de spekjes op de bodem van een beboterde schaal.

Snij de reblochon (met korst) in 2 en leg 1 helft op de schijfjes.

Bedek met de rest van de schijfjes en de spekjes.Kruiden met gemalen peper.

Bestrijk de andere helft van reblochon met de licht opgeklopte room en leg de kaas op de schijfjes.

Zet +/- 20 minuten in een voorverwarmde oven(200 graden) tot de bovenkant mooi gegratineerd is.

Serveer met fijngesnipperde bieslook erop en een frisse gemengde salade.

15:51 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (0) | Tags: quiche |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.