20-02-07

zalm met pesto

 

zalmfilet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat nodig?

            -4 gepocheerde zalmfilets

            -1 potje groene pesto

            -3 dl visfumet

            -1.5 dl droge witte wijn

            -dille

 

Hoe?

Halveer de zalmfilets.(indien ze niet dik zijn, neem je 2 platte filets, die je gebruikt om op elkaar te leggen).

Bestrijk ze met pesto.Leg ze terug op elkaar met de pesto naar de binnenkant.Schik ze in een ovenschaal.

Breng de visfumet aan de kook met de witte wijn en weinig dille.Kruid met peper en zout.Schenk dit over de vis.

Dek af met alufolie en laat 5 minuten opwarmen in een oven van 100 graden.

 

Tip: lekker met een courgette-aardappelpuree.

07:53 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (2) | Tags: visgerecht |  Facebook |

Commentaren

Ik kom je een fijne avond toewensen.
En voor morgend een fijne woensdag.
Lieve groetjes
Angélique

Gepost door: Angélique | 20-02-07

weeral een prachtig zalmtip
,eerlijk en heerlijk met de pesto

Gepost door: olinda | 21-02-07

De commentaren zijn gesloten.