28-02-07

viswaterzooi

viswaterzooi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat nodig?

            -1 l groentenbouillon

            -1 ui

            -2 preien

            -2 knoflookteentjes

            -1 eetl tomatenpuree

            -500 gr visfilets’(liefst vaste vis)

            -8 scampi

            -gedroogde dille

 

Hoe?

Snipper de ui en de knoflook.

Snij de prei in ringen.Stoof de groenten in olijfolie en schenk er de boullon bij.

Kruiden met dille, peper en zout.

Breng tot tegen de kook.

Snij de vis in stukken van 5cm.

Pocheer ze 3 tot 5 minuten in de bouillon.Leg er dan de scampi bij en laat nog 3 minuten zachtjes pruttelen.

Serveer met brood en rouille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

07:57 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (2) | Tags: visgerecht |  Facebook |

Commentaren

mjammjam, ik krijg er weer zin in. ik ben dol op vis.

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 01-03-07

groente ik doen meer groente in mijn viswaterzooi en geen tomaten. Wel wortelen, witte selder en aardappeltjes. Ik doe er geen scampi in maar wel garnaaltjes in het bord en een beetje room.
jouw recept ziet er ook lekker uit.
groetjes

Gepost door: mie | 07-03-07

De commentaren zijn gesloten.