04-03-07

haasje in't groen

 

 

 

kabeljauwhaasje

 

 

 

 

 

 

 

Wat nodig?

            -600 gr kabel(of zalm-)haasje

            -2 dl light room

            -5 cl olijfolie

            -1 teentje knoflook

            -1 potje koriander

            -1 groene chili

            -2 sjalotten

            -20 cl witte wijn

            -2 eetl maiszetmeel

            -5 dl visbouillon

            -eventueel 150 gr verse zurkel

 

Hoe?

Mix de ontpitte chili, de koriander,het knoflookteentje en de sjalotjes en de olijfolie tot een pasta.

Kook de room, de witte wijn en de visbouillon tot de helft in.

Voeg er de pasta bij en eventueel nog eens mixen.

Snij de haasjes in blokjes van 6 cm en wentel ze door de maiszetmeel.

Leg de stukjes vis in de saus en laat 2 minuten sudderen.Kruiden met peper en zout.

Snipper de zuring en voeg die als laatste bij de vis.

 

Tip:serveer met asperges en tagliatelli

14:52 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (2) | Tags: visgerecht |  Facebook |

Commentaren

Ik kom je een fijne avond toewensen.
Ik heb een nieuw bloemstukje gemaakt .
Kom gerust eeens zien.
Lieve groetjes.

Gepost door: Dorangbloem | 04-03-07

Alles kits? Allé, het weekdn is weer achter de rug, morgen weer werken.

Groetjes
Peter

Gepost door: Peter | 04-03-07

De commentaren zijn gesloten.