08-03-07

opgevulde paprika

 

 

 

opgevulde paprika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat nodig?

            -3 rode paprika’s

            -750 gr gemengd gehakt

            -1 blikje tomatenpuree

            -2 sjalotten

            -gehaktkruiden

            -rozemarijn,spaghettikruiden

            -gemalen kaas

 

Hoe?

Bak het gehakt rul.

Voeg er de fijngesneden sjalotten toe.

Kruiden met peper en zout + alle andere kruiden(naar keuze natuurlijk) + ook de tomatenpuree.

Giet wat water bij zodat je een smeuige maar toch nog vaste saus bekomt.

Laat 5 minuten pruttelen.

Was de paprika’s en snij ze overlangs door.

Ontdoe ze van de zaadlijsten.

Giet in een ovenschotel weinig olijflolie en leg er de paprika’s in.

Vul deze op en verstrooi met de kaas.

Zet zo’n 20 minuten in de oven op 200 graden.

08:14 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vleesgerecht |  Facebook |

Commentaren

Ha buurvrouw! Dat lijkt me wel wat.
Zeg, d'er is er hier eentje al aan 't stressen tegen de 24e, hihihi
Liefs

Gepost door: Bientje | 08-03-07

De commentaren zijn gesloten.