12-03-07

yoghurttaart met scampi

 

 

 

 

quiche met yoghurt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat nodig?

            -1 bladerdeegbodem(te verkrijgen in de supermarkt)

            -16 gekookte en gepelde scampi

            -40 cl griekse yoghurt

            -4 eieren

            -4 eetl pesto

            -2 eetl gehakte basilicum

            -2 eetl gehakte peterselie

 

Hoe?

 

Hak 4 scampi fijn, de overige 12 snij je in de lengte.

Klop de yoghurt op met gehakte scampi, de eieren,de helft van de basilicum en de peterselie.

Kruiden met peper en zout.

Verwarm de oven op 180 graden.

Leg het bladerdeeg in een bakvorm.

Bestrijk met de pesto en giet er het yoghurt-eimengsel over.

Zet 25 minuten in de oven.

Schik de halve scampi op de taartvulling en zet nog 10 minuten in de oven.

Werk af met de rest van de kruiden en serveer.

08:15 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (3) | Tags: quiche |  Facebook |

Commentaren

zeker weer eentje om... ...uit te proberen! ziet er heel lekker uit en denk dat het ook zo is.
veel liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 12-03-07

Van die combinatie had ik nog niet gehoord, yoghurt met scampi.

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 13-03-07

heb dit vorige week gemaakt maar met verse magere kaas, en dat was heel lekker, ... ga dus nu eens jouw recept gebruiken, ... groetjes,

Gepost door: ann | 14-03-07

De commentaren zijn gesloten.