15-04-07

mosseltjes in een glaasje

 

s_mossel_los

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat nodig?

            -gekookte mosselen

            -plakjes chorizo

            -1 eetl pesto

            -olijfolie

            -mini-trostomaatjes

            -verse rozemarijn

            -peper uit de molen

 

Hoe?

Vermeng de gehalveerde tomaatjes wat gehakte rozemarijn en olijfolie.

Laat dit 5 minuten pruttelen op laag vuur.

Neem van het vuur en laat afkoelen.

Prik de mosselen en de chorizo op een houten prikker.

Lepel de tomatensaus en de pesto in borrelglaasjes.

Zet er de mosselspiesjes in.

Kruiden met peper.

17:21 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (2) | Tags: aperitiefhapje |  Facebook |

Commentaren

zalig blogje hoor! verzot op mosseltjes zal ik dit eens uitproberen, graag tot ziens

Gepost door: hartendame2 | 15-04-07

Adam heeft zich koest gehouden zaterdagnacht! We hebben hem niet in een tentje moeten leggen!
Het snurken viel nog mee...
Liefs

Gepost door: Bientje | 16-04-07

De commentaren zijn gesloten.