20-05-07

bourride van zeeduivel

 

 

 

 

zeeduivel

 

 

 

 

 

Wat nodig?

            -800 gr zeeduivel

            -2 wortelen

            -2 wit van prei

            -takjes groene selder

            -2 ontvelde en ontpitte tomaten

            -voor de saus: 1eierdooier,2 teentjes knoflook,1 dl olijfolie,p en z

 

Hoe?

Snij de wortel, prei en selder in kleine stukjes.Doe ze in een pot met wat olijfolie en laat 10 minuten zachtjes stoven.

Voeg de gehakte tomaten toe en laat 5 minuten pruttelen.

Snij de zeeduivel in blokjes van 5 cm en leg de vis op de groenten.

Kruiden met peper en zout.

Laat 20 minuten pruttelen onder het deksel op een zacht vuurtje.

Maak een mayonaise met de eierdooier,olijfolie, peper en zout.

Pers de knoflook in de saus.

Giet de looksaus over de vis en serveer.

11:25 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (1) | Tags: visgerecht |  Facebook |

Commentaren

hey! heb gisteren op ons communiefeest je bladerdeeg met pesto gemaakt!
het heeft iedereen goed gesmaakt! bedankt voor de tip!

Gepost door: ann | 20-05-07

De commentaren zijn gesloten.