21-05-07

kabeljauw op z'n vlaams

kabeljauw op zn vlaams

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat nodig?

            -4 kabeljauwhaasjes

            -1 fijngesnipperde ui

            -20 cl droge witte wijn

            -4 eetl paneermeel

            -gehakte tuinkruiden:peterselie en dragon

            -boter

           

Hoe?

Boter een ovenschaal in en bestrooi de bodem met de ui.Leg er de vis en kruid met peper en zout en overgiet met de wijn.

Schuif in een voorverwarmde oven (220 graden) en dit voor 20 minuten.

Schep de vis uit schotel en houd warm in de uitgedoofde oven.

Giet het braadvocht in een pan en laat voor ¼ inkoken.Doe het paneermeel in de saus en laat al kloppend oplossen.

Laat van het vuur 3 klontjes boter smelten in de saus en voeg de kruiden toe.

Giet over de vis en dien op.

 

12:15 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (0) | Tags: visgerecht |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.