05-06-07

carpaccio van zalm en sint jacobsnootjes

carpaccio van zalm

 

 

 

 

Wat nodig?

            -4 sint jacobsnoten

            -250 gr heel fijngesneden rauwe zalm

            -notenolie+olijfolie

            -geplette hazelnootjes

 

Hoe?

Snij de sint jacobsnootjes in heel fijne plakjes.

Dresseer de zalm op 2 borden en in het midden presenteer je de sint jacobsnootjes.

Overgiet met wat notenolie en olijfolie.

Overstrooi met de nootjes.

 

20:53 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (8) | Tags: voorgerecht |  Facebook |

Commentaren

Goedemorgen Dat moet lekker zijn
Zal dat eens als voorgerecht geven
Groetjes

Gepost door: Rita | 06-06-07

Mjam, klinkt heel lekker. ik zal het ook eens moeten proberen.

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 06-06-07

Mmmhh, lekker voor een warme avond.

Gepost door: els | 06-06-07

Ik kom jouw even zeggen dat het stemdag en vaderdag is.

Dus niet vergeten de papa te verwennen en te gaan stemmen.

Ikzelf ben al goe bezig met de papa te verwennen en die ligt nog te slapen.

Ik ben croissantjes aan het maken.

Ik wens je een fijne zondag toe.

Liefs.

Angélique

Gepost door: Angélique | 10-06-07

komt zeker een deze dagen eens op mijn bord! ziet er alleszins al lekker uit.
Nog op zoek naar die hazelnootjes.
veel liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 15-06-07

ik kom je een leuk weekend wensen Veel liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 22-06-07

Goeie avond,
Ik ben hier een tijdje niet meer op bezoek geweest hè.
Sorry daarvoor.
Ik zit met een nek die terug vast zit en kan zo niet lang op de pc zitten.
Maar vanavond doe ik dan toch een poging om hier eens wat bij te lezen.
Sorry als mijn volgend bezoekje op jouw blog nog even zal duren maar ik ben je daarom niet vergeten hoor.
Ik kom je alvast een fijn weekend toewensen en hopelijk met wat mooier weer of we nu al gekregen hebben.
Lieve groetjes.
Angélique

Gepost door: Angélique | 22-06-07

20001! Proficiat buurvrouw! 20001 op je tellertje!
Liefs

Gepost door: Bientje | 27-06-07

De commentaren zijn gesloten.