05-06-07

carpaccio van zalm en sint jacobsnootjes

carpaccio van zalm

 

 

 

 

Wat nodig?

            -4 sint jacobsnoten

            -250 gr heel fijngesneden rauwe zalm

            -notenolie+olijfolie

            -geplette hazelnootjes

 

Hoe?

Snij de sint jacobsnootjes in heel fijne plakjes.

Dresseer de zalm op 2 borden en in het midden presenteer je de sint jacobsnootjes.

Overgiet met wat notenolie en olijfolie.

Overstrooi met de nootjes.

 

20:53 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (8) | Tags: voorgerecht |  Facebook |

04-06-07

iets anders voor bij de boterham

boterham anders

 

 

 

 

 

Wat nodig?

            -1 tomaat

            -balsamico

            -olijfolie

            -komkommer

            -italiaanse ham

            -basilicum

 

Hoe?

Ontdoe de tomaat van de zaadjes en snij in blokjes.Meng met wat balsamico,olijfolie,peper,zout en basilicumsnippers.

Leg daarnaast de fijngesneden komkommer en enkele zeer fijn gesneden sneden ham.

 

21:21 Gepost door easycooker | Permalink | Commentaren (1) | Tags: bijgerecht |  Facebook |