19-02-08

zalmsalade met granny schmitappel

 

 

 

 

 

Wat nodig?

-150 gr zalmhaasje

-sap van anderhalve citroen

-olijfolie

-1 granny

-versgemalen peper

 

Hoe?

Snij de zalm in kleine blokjes.

Snij de appel in kleine stukjes en giet er het citroensap over.

Doe de zalm en appel in een kom met een geutje olijfolie.

Bestrooi met peper en meng het geheel.Plaats in de koelkast en voeg vlak

voor het opdienen wat bieslook toe.

Verdeel over glaasjes.

17:39 Gepost door easycooker in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: aperitiefhapje |  Facebook |

Commentaren

mjam mjam, er zijn terug receptjes, en ze zien er lekker uit.

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 04-03-08

Ahàààààààà!! Z'is terug bezig!!! Allee ja, ik wist het eigenlijk al wel, ik had je tiramisu met speculaas al gezien! To die for !!!
Welkom terug hoor, ben al benieuwd!

Gepost door: Jientje | 09-05-08

De commentaren zijn gesloten.