11-06-09

scampi op spies(bbq-tip)

scampibrochette

 

Wat nodig?

-12 scampi

-15gr gember(fijn gesneden)

-3eetl citroensap

-1eetl koriander

-4eetl olijfolie

Hoe?

Vermeng de gember met het citroensap,de koriander, de olijfolie en wat peper.

Pel de scampi en verwijder het darmkanaal.

Laat de scampi een nacht marineren en steek ze daarna op spiezen.

Kort laat bakken op de bbq.

16:45 Gepost door easycooker in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: visgerecht |  Facebook |

Commentaren

scampi? Blijkbaar is het enkelvoud van scampi, scampo. Dus scampi's bestaan niet, heeft Gene Bervoets mij eens verteld :) Geen wereldnieuws, maar voor mij kwam het toch als een verrassing :)

Btw looks good

Gepost door: Marnick | 17-06-09

De commentaren zijn gesloten.