01-12-09

zalmlasagne

zalmlasagne

 

 

 

 

 

 

 

Wat nodig?

-6 verse lasagnebladen

-3 kleine potjes bladspinazie(delhaize)

-1 sjalot

-1 potje kruidenkaas(125gr)

-melk

-bloem

-boter

-1 citroen

-geraspte kaas

-200gr gerookte zalm

-250gr verse zalmplakjes

 

Hoe?

Stoof het sjalotje in weinig boter,voeg de spinazie toe en kruid met peper en zout.

Draai het vuur uit en voeg de kruidenkaas toe.

Maak een béchamelesaus met de boter,bloem en melk.

Afkruiden met peper,zout en nootmuskaat.

Wanneer deze klaar is,van het vuur nemen en het citroensap toevoegen.

De lasagnebladen kook je in ruim water voor 3 minuten.Laat deze uitlekken op een keukenhanddoek.

Neem een ovenschotel,werk in volgende volgorde:

-een laag béchamelsaus

-lasagnebladen

-een laag spinazie

-een laag gerookte zalm

-een laag béchamelsaus

-lasagnebladen

-een laag spinazie

-een laag verse zalm

-een laag béchamelsaus

Overstrooi met geraspte kaas.

Zet in een voorverwarmde oven van 200graden voor een 20tal minuten

 

13:39 Gepost door easycooker in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: visgerecht |  Facebook |

Commentaren

Dit was heerlijk. Simpel & gevat uitgelegd

Gepost door: Jer | 22-02-11

De commentaren zijn gesloten.